Η Pelmatografima-elite στηρίζει τα ΣΚΙΑΔΕΙΑ 2017

Η Pelmatografima-elite ντύνει τους αθλητές της “ΚΑΛΛΙΣΤΟΣ”
24 Φεβρουαρίου, 2017
Η Pelmatografima-elite στηρίζει το 31ο Συνέδριο ΕΕΕΦ
27 Μαρτίου, 2017
Show all

Η Pelmatografima-elite στηρίζει τα ΣΚΙΑΔΕΙΑ 2017

Η Pelmatografima elite στηρίζει τα βήματα υγείας των αθλητών!

Η Pelmatografima-elite στηρίζει τους αγώνες δρόμου ΣΚΙΑΔΕΙΑ που θα γίνουν στις 2 Απριλίου 2017  στην Παιανία. “Ντύνει” τους μικρούς αθλητές , στηρίζοντας την αγάπη τους για τον αθλητισμό, τις προπονήσεις και τους αγώνες τους!

Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα, διαβάστε το κείμενο που ακολουθει:

Ο ιστορικότερος Αγώνας Δρόμου Πόλης, ΣΚΙΑΔΕΙΑ, έρχεται ανανεωμένος την Κυριακή 2 Απριλίου 2017.

Η διαδρομή των 10km είναι νέα, ενώνει την Παιανία με τα Γλυκά Νερά, και ικανοποιεί την επιθυμία των δρομέων για μια διαδρομή πιο γρήγορη και ομαλή. Ταυτόχρονα αποκτάει χρονομετρημένο χαρακτήρα και ο  νέος αγώνας των 5 km (Skiadia classic 5k) σε 3 στροφές των 1650m αποτελώντας τον συνεχιστή των κλασικών ΣΚΙΑΔΕΙΩΝ των δεκαετιών ’50 και ’60. Παράλληλα διατηρούνται οι παιδικοί αγώνες με τους μαθητές των Δημοτικών να απολαμβάνουν την χαρά της συμμετοχής, χωρίς την πίεση του ανταγωνισμού, τρέχοντας με κεντρικό σύνθημα ¨ όλοι είμαστε νικητές¨.

Ο αγώνας των 1500m με την ονομασία Fun Race απευθύνεται σε αρχάριους δρομείς, μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων έχει ψυχαγωγικό χαρακτήρα και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Τα ΣΚΙΑΔΕΙΑ 2017 έχουν και ενα έντονο κοινωνικό μήνυμα με το αντίτιμο συμμετοχής να δίνεται, μέσω του ΠΑΟΔΗΠ, στo μη κερδοσκοπκό σωματείο A.S.T.E.R.I. το οποίο με τις ενέργειες του συμβάλει δυναμικά για μια κοινωνία πιο ασφαλή, πιο ανθρώπινη και πιο υγιή για τα παιδιά.


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες δρόμου ΣΚΙΑΔΕΙΑ 2017 στην Παιανία. Ευχαριστούμε πολύ τους διοργανωτές για την άψογη συνεργασία και φυσικά όλους τους αθλητές, μικρούς και μεγάλους για την ενημέρωση και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στην εταιρεία μας και στους επιστημονικούς συνεργάτες της Pelmatografima-elite.